Saloon
Wolfpad 26, Alkmaar
1813 AD, Alkmaar
info@bodyenrelax.nl
06-10829098
 • Dinsdag

  8.30 - 18.00

 • Woensdag

  8.30 - 18.00

 • Donderdag

  8.30 - 18.00

 • Vrijdag

  16.00 - 20.00

 • Zaterdag

  9.00 - 14.00

Body & Relax
Behandelingen

Ontspanningsmassage

De meerderheid van mensen die bij Body & Relax komen, zijn op zoek naar ontspanning en vermindering van stress. Een ontspanningsmassage maakt spieren soepeler, brengt je bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een ontspanningsmassage geef je je immuunsysteem en weerstand een boost, wat er voor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een massage verminder je eventuele lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Soms merk je tijdens een ontspanningsmassage dat spieren strakker, vaster en harder aanvoelen dan je zelf beseft. Dat is dan vaak het gevolg van het langdurig belasten van dezelfde spieren of spiergroepen. Dit zie je vaak bij mensen die voor hun werk lang achter elkaar in dezelfde houding werken of bijvoorbeeld veel in de auto zitten. Tijdens een ontspanningsmassage besteed ik extra aandacht aan deze spiergroepen. Vaak ervaar je dan na een eerste behandeling al een verbetering. Natuurlijk kan een ontspanningsmassage ook heel goed werken zonder dat je fysieke klachten hebt. Een massage zorgt namelijk ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage bij Body & Relax komt je geest tot rust door de rustgevende omgeving en het gebruik van de heerlijke producten van AHAVA.

Een ontspanningsmassage is een hulpmiddel om de gezondheid van iemand te bevorderen en om je te laten ontspannen. Ontspanningsmassage is een therapeutische massage om spieren en spiergroepen te stimuleren, activeren, te doorbloeden en te ontspannen. Ook is een ontspanningsmassage erop gericht om insluipende problematiek en veranderingen in het spierweefsel te bestrijden. Het helpt iemand om van zijn vermoeidheid af te komen en door de stimulering van spieren en spiergroepen, werkt een massage ontgiftend. De spiercellen scheiden afvalstoffen af in de vloeistof tussen de ellen, in hetzelfde vocht waar ze hun voedsel uit putten. Door massage brengt men de vloeistof die de cellen omringt in beweging. Dat vergemakkelijkt de afvoer van de stofwisselingsslakken, waardoor men zich prettiger voelt en sneller herstelt van vermoeidheid of spierpijn.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen