Saloon
Wolfpad 26, Alkmaar
1813 AD, Alkmaar
info@bodyenrelax.nl
06-10829098
 • Dinsdag

  8.30 - 18.00

 • Woensdag

  8.30 - 18.00

 • Donderdag

  8.30 - 18.00

 • Vrijdag

  16.00 - 20.00

 • Zaterdag

  9.00 - 14.00

Body & Relax
Producten

Ahava

Een behandeling bij Body & Relax by Suus is niet compleet zonder de producten van AHAVA. Alle AHAVA producten bevatten het gepatenteerde OsmoterTM concentraat dat bestaat uit een perfect gebalanceerde mix van diverse mineralen uit de Dode Zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden vergroot wordt voor een prachtige uitstraling van de huid.
AHAVA producten worden geproduceerd van ruwe materialen met Ecocert. Ecocert is een onafhankelijke Europese organisatie die producten certificeert die voldoen aan de hoge ecologische eisen binnen de Europese regelgeving. Ook Dead Sea Water, Dead Sea Mud en Dead Sea Salt zijn Ecocert gecertificeerd. Alle AHAVA producten zijn vrij van parabenen, vrij van synthetische geurstoffen, vrij van sulfaten, vrij van minerale oliën, vrij van GMO’s, vrij van SLS en SLES, getest op allergieën, geschikt voor de gevoelige huid en vrij van dierproeven.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen